Termékek

Szálerősítések műanyagprofik számára


No match found. Please adjust your filter.

LAMILUX HG4000 mit AntiBac

csírátlan felületekhez

LAMILUX AntiBac


Applications

A LAMILUX AntiBac (antibakteriális) extra hatékony, tartós; így az élet, ill. a világ számos területén alkalmazott higiénia szabványok betartását tartósan megkönnyíti és csökkenti a kockázatokat.

Sokoldalú klasszikus

LAMILUX Super


Applications

A LAMILUX Super termékcsalád tagjai üvegszál-erősítésű poliészter laminátok kiegyenlített üvegtartalommal. A sokoldalú univerzális termék a bel- és kültéri alkalmazások legkülönbözőbb területeihez alkalmas.

Attraktív klasszikus

LAMILUX HG 4000


Applications

Prémium minőségű LAMILUX HG 4000 termékünk az üvegszál-erősítésű műanyagok előnyeit egyesíti a lakkozott alumínium megjelenésével. A legigényesebb esztétikai igényeknek megfelelő sima, magas fényű felület a gelcoat borításnak köszönhetően rendkívül UV- és időjárásálló.

Stabil klasszikus

LAMILUX Gewebe (szövet)


Applications

A szöveterősítés javítja a mechanikai szilárdságot, és ezáltal alacsonyabb lineáris hőtágulási együtthatót eredményez. A felület a jobb UV- és időjárás-állóság, valamint a csökkentett rostkirajzolódás céljából opcionálisan gelcoat réteggel vonható be.

Strukturált felület

LAMILUX Embossed


Applications

Strukturált fényes felületű, kiegyenlített üvegtartalmú, valamint opcionálisan UV- és időjárásálló gelcoat réteggel rendelkezik. A hajlított alkalmazások a rugalmas gyantarendszernek köszönhetően bel- és kültéren könnyűszerrel megvalósíthatók.

Intelligens padlómegoldások

LAMILUX Composite Floor


Applications

Innovatív, szagtalan kompozit padlóburkolat szöveterősítésű speciális műanyag alapján és ügyfél-specifikus PVC-fedőrétegek az intelligens könnyűszerkezetes építés számára. Az előnyök: súly- és nyersanyag-megtakarítás, maximális szilárdság, tartósság és szagtalanság.

Maximális teljesítményű alapanyag

LAMILUX X-treme Carbon


Applications

Ez az alapanyag a szálerősítéses műanyagok egész teljesítménypotenciálját kimeríti. A szilárdsági és merevségi értékek sokszorosan meghaladják egy hagyományos kompozit alapanyag értékeit – az anyagfelhasználás és a súly jelentős csökkentése mellett.

Csúszásmentes padlóburkolat

LAMILUX Anti Slip


Applications

A LAMILUX Antii Slip egy üvegszál-erősítésű kompozit, amely az üvegszállal erősített műanyagok kiváló mechanikai tulajdonságait és ellenálló-képességét hatékony és kopásálló csúszásgátló bevonattal ötvözi.

Dekoratív felület

LAMI Graph


Applications

A LAMILUX LAMIGraph értékes dekorpapír díszíti a látszó felületen. Ezzel az anyaggal a különböző kiviteleket sikerült ötvözni az üvegszál-erősítésű termékek előnyös mechanikai tulajdonságaival és ellenálló képességével.

Innovatív építőelem

Fassadenplatte (homlokzati lemez)


Applications

A LAMILUX homlokzati lemezekkel tetszetős homlokzati burkolat alakítható ki a legkülönbözőbb színárnyalatokban. Az extravagáns megjelenést kreatív szabadsággal, a vandalizmussal szembeni nagyfokú ellenállósággal és hátsó megvilágítási lehetőséggel ötvöztük – például hátszellőztetett függönyfalas homlokzatokhoz.

Innovatív kompozit anyag

LAMILUX LAMIfoamtex


Applications

A LAMIfoamtex egy szálerősítésű műanyag alapú innovatív kompozit anyag ügyfél-specifikus puha érintésű felületekkel. A tervezési alkotóerőnek semmi sem szab határt, ráadásul a háromdimenziós szerkezet a belső akusztikát is javítja.

Ütésálló alapanyag

LAMILUX High Impact


Applications

A magas száltartalom és a speciális gyanta csekély súlyú kombinációja egyesíti a kimagasló ütésállóságot és szilárdságot az esztétikus és könnyen tisztítható felülettel a korszerű ipari alkalmazások szigorú követelményei számára.

Innovatív sportlaminát

LAMILUX LAMIsport X-treme


Applications

A LAMIsport X-treme téli és nyári sporteszközök készítésére szolgáló innovatív kompozit anyag. Ez az üveg- vagy szénszál-erősítésű könnyűszerkezetű anyag új lehetőségeket tár fel a súlycsökkentés, a folyamathatékonyság és a formatervezés számára.

Szerkezeti alapanyag

LAMILUX X-treme


Applications

Maximális erősítőszál-mennyiséggel és rendkívüli viszkoplasztikus epoxi-mátrixgyantarendszerrel a LAMILUX X-treme az ágazat legnagyobb teljesítményű kompozit anyaga.