Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 01Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 02Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 03Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 04Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 05Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 06Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 07Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 08Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 09Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 10Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 11Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 12Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 13Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 14Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 15Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 16Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 17Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 18Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 19Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 20Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 21Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 22Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 23Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 24Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 25Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 26Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 27Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 28Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 29Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 30Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 31Modular Glass Skylight MS78 animációs kép 32

LAMILUX Modular Glass Skylight MS78

A minőségi üvegtető


Előnyök egy pillantással

Modular Glass Skylight MS78


Dizájn

 • A nyílózárnyak és a rögzített elemek homogén megjelenése a szárnyintegráció (NFI) révén
 • Szép, belső kialakítás a nem látható, integrált nyitóegységekkel ellátott szárnyaknak köszönhetően
 • A fenntartható terméktervezés lehetővé teszi a nyersanyagkörforgást a tiszta újrahasznosítás által  
   

Nappali megvilágítás és szellőztetés

 • Az 1,30 m x 3,00 m-es nagy üvegfelület modulméretek
 • Teljesen üvegfelület a szorítókeretek nélküli nyílószárnyaknak köszönhetően
 • Maximális szellőzési felület a korlátlan szárnyelrendezéssel

Kényelem

 • Precíz szerelés a V-horonynak és az önbeálló modulcsatlakozásnak (SAM) köszönhetően
 • Optimalizált építési folyamat, köszönhetően  tetőről egy menetben történő teljes összeszerelésnek a párazáró csatlakoztatást is beleértve
 • Egyszerű és biztonságos tetőbeépítés a rendszerspecifikus csatlakozási technológián által
 • Közvetlen szerelés betonból, acélból, vagy fából készült stabil szerkezetekre, további szerelő- és kiegyenlítő profilok nélkül

Biztonság

 • Maximális biztonság az első tömítési szinttől a hézagot fedő vízelvezető profilnak (SEP) köszönhetően
 • A legjobb minőségi szabványok biztosítása a magas fokú előregyártással
 • Energiaköltség megtakarítás a GEG nemzetközi szabvány előírásait jóval meghaladó  hőszigetelési értékekkel
 • Biztonság a teljes rendszer hosszú élettartamának köszönhetően

Modular Glass Skylight MS78

A bevált LAMILUX felülvilágítók egyedi kombinációja az új üvegtető-innovációkkal


Több mint 70 éve sikeresen bizonyítunk az építőipar területén az innovatív, kifinomult tető felülvilágítóinkkal. Azonban soha nem vagyunk elégedettek a jelen helyzettel. Folyamatosan fejlesztjük felülvilágító rendszereinket annak érdekében, hogy a piacon elérhető műszakilag legkifinomultabb megoldást kínáljuk.  Szeretnénk az elvárt szinten túl inspirálni Önt, és többet nyújtani projektjeihez: azaz több funkcionalitást, nagyobb energiahatékonyságot, szebb dizájnt, több napfényt és friss levegőt, nagyobb biztonságot, változatosságot és tervezési szabadságot. Ennek érdekében nemcsak folyamatosan fejlesztjük minden egyes felülvilágító rendszerünket, hanem egyesítjük az egyes tető felülvilágító egyedi előnyeit, és kiegészítjük azokat olyan új innovációkkal, amelyek a legnagyobb általános előnyöket biztosítják. 

Számtalan sikeresen megvalósított projekt igazolja a bevált felülvilágító rendszerünk, úgymint a LAMILUX Glass Skylight FE és a LAMILUX Glass Roof PR60 kiváló mutatóit. LAMILUX Glass Skylight FE ablakunk lenyűgöző karcsú felépítésű.  Az automatizált folyamatoknak, a magas szintű előregyártásnak köszönhetően rövid szállítási határidővel rendelkezik. Teljesíti legmagasabb szintű szabványokat, valamint a rendszer saját csatlakozási technológiájával egyszerűen és biztonságosan integrálható a tetőbe. A LAMILUX Glass Roof PR60 nagy fényfelületet biztosít projektjeihez a több szegmensű üvegezésen keresztül.  Az üvegtetők vízelvezetése két szintű, és biztonságos. A változtatható méretű üvegtetőbe integrálható nyílószárnyak alkalmazásával magas fokú épület kiszellőztetés valósítható meg. Ezeket a termékelőnyöket egyesítettük, és új üvegtető-innovációkkal bővítettük. Az eredmény a our LAMILUX Modular Glass Skylight MS78, amely a két jól bevált felülvilágító rendszer legjobbjait egyesíti, és az üvegtető-innovációkkal is lenyűgöz.

Az új LAMILUX Modular Glass Skylight tervezési szabadságot nyújt, hiszen akár 3,00 méteres szélességben és változó hosszúságban is elérhető. Az új moduláris üvegtetőnk, az Modular Glass Skylight MS78 igény szerint 5° és 30° közötti dőlésszöggel szerelhető fel. Az üvegfelület lapos kialakításával és az ereszoldali keretprofillal együtt ez optimális vízelvezetést biztosít, amely elkerüli a szennyeződések lerakódását a keretnél és elősegíti a tisztább üvegfelületeket. Az Ön és projektjei számára az Modular Glass Skylight MS78 optimalizált nappali fényt tesz lehetővé az épületekben, köszönhetően a modulokban lévő nagy üvegaránynak és a szorítókeretek nélküli nyílószárnyaknak.
A személyre szabott Modular Glass Skylight MS78 -as konstrukciójában szabadon megtervezheti a nyílószárnyak számát, még akkor is, ha azok közvetlenül egymás mellett sorakoznak. Így a LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 maximális szellőzést, és kiváló friss levegő- és oxigénellátást biztosít az épületben. Az Modular Glass Skylight MS78 nemcsak a nappali fény és a friss levegő szellőzés tekintetében nyűgöz le, hanem új tervezési szabványokat is felállít. Az MS78 natív szárnyintegrációja (NFI) a szellőzőszárnyak 

Használja ki az Glass Skylight FE előnyeit

 • Rövid szállítási idő a gyors és automatizált folyamatok
 • A legjobb minőségi szabványok és magasfokú előregyártás
 • Egyszerű és biztonságos tetőbe építés a rendszerspecifikus technológia által

Használja ki a Glass Roof PR60 előnyeit 

 • Nagy, világos területek a több paneles üvegezésnek köszönhetően
 • Bevált üvegtető vízelvezetés két vízelvezető szinttel
 • Magas szellőzési komfort a változtatható szárnyintegrációnak köszönhetően

A kialakítási változatok

Modular Glass Skylight MS78


Üvegezési változatok

Az üvegezési variációk minden szempontot figyelembe vesznek

 • Nappali fény beesése – átlátszóság és fényszórás
 • Energiahatékonyság / hőszigetelés
 • Napfényvédelem / hővédelem
 • Hangszigetelés
 • Állandó leesés elleni védelem

Méretek

LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 döntött szögű tetőzetnek készült, akár 3,00 méteres szélességben és változó hosszúságban is elérhető, így számos alkalmazáshoz tökéletes.
Az ingyenes konfiguráció a szélességi- és hosszúsági méretvariánsokban nagy tervezési szabadságot enged arra, hogy projektjét egyedi üvegtetővel tervezze meg, amely az Ön igényeihez és építészeti követelményeihez igazodik.   Az új LAMILUX Modular Glass Skylight igény szerint 5° és 30° közötti üvegezési dőlésszöggel tervezhető. Az üvegfelület lapos kialakításával és az ereszoldali keretprofillal együttesen optimális vízelvezetést biztosít, amely elkerüli a széleken történő szennyeződés lerakódását és ezzel így biztosítja a tisztább üvegfelületeket.

Minden hosszúság és szélesség kombinálható.

Modul szélessége (m-ben)
0,6750,750,800,901,00
1,101,201,30  
Modul magassága (m-ben)
0,700,901,101,301,50
1,701,902,002,102,30
2,402,502,703,00 

Alkatrészek

Modular Glass Skylight MS78


Nyílószárny rendszer

Rendszerünk a maximális szellőzési területet és teljes variálhatóságot kínálja. A nyílószárnyak tetszőleges számban közvetlenül egymás mellé illeszthetők anélkül, hogy közöttük fix elemekre lenne szükség. A beépítésük nem igényel külön szellőztető keretet, így biztosítva a tartóprofilrendszer teljes szellőztetési felületét és fényterét. A megjelenés is profitál ebből, mivel a szellőzőszárnyak és a rögzített elemek egyformán néznek ki, és harmonikus összképet alkotnak. Még a nyitóegységek sem zavarják ezt a képet. A motorok a profilrendszerbe integráltak, emelési magasságuk 250 mm. Ebben a kombinációban a nyíló szárnyrendszer abszolút újdonság az üvegtetőkben.

Belső árnyékoló roló

Opcionálisan az Modular Glass Skylight MS78 belső rolóval  is felszerelhető az optimális fényerő, valamint a napfény és a tükröződés elleni védelem érdekében. LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 készült rolórendszerünk elegáns, esztétikus kialakítású, tökéletesen illeszkedik az üvegtető általános megjelenéséhez. Az Modular Glass Skylight MS78 rolója keskeny vezetőn fut, ezért nyitott állapotban alig vesz fel fényt. Belső rolók számos előnnyel járnak az épületek árnyékolásakor. A roló felszerelése csökkenti a napfényt és csökkenti a belső térben a hő felhalmozódását. Ezzel egyidejűleg kerülni lehet a közvetlen napfény által keltett tükröződést.

Műszaki adatok

Modular Glass Skylight MS78


A moduláris rendszer felépítése

Beépítés csatlakaztatás

Az innovatív terhelésátalakító szerkezetnek köszönhetően a LAMILUX Modular Glass Skylight MS78 további profilok nélkül közvetlenül felszerelhető stabil felületekre, például beton-, fa- és acéltartóra. Üvegtetőnk speciális felépítésének köszönhetően nincs szükség további profilra a stabil és biztonságos rögzítés kialakításához, valamint a felülvilágító szerkezet alatti tűrések kompenzálásához. Ez időt és költséget takarít meg a telepítés során, mert rugalmasabbá teszi azt a felülvilágító alatti szerkezet felületére vonatkozó követelmények tekintetében.

A díjak

Modular Glass Skylight MS78


German Design Award 2024
Reddot Award 2024

A letöltések

Modular Glass Skylight MS78


Modular Skylight MS78

Flyer

hu

A mappában

letöltés