CLS-Blocker

Fényelektromosság projektmenedzser

Sebastian Kraus

+49 9283 595-1670

Fényelektromosság a lapostetőn

LAMILUX fényelektromos megoldások


Használja ki lapos tetőjét különálló fényelektromos berendezésekhez –, és váljon klímabarát energiatermelővé. A LAMILUX az összes megoldást és szolgáltatást kínálja Önnek, hogy tartósan és biztonságosan a legmagasabb hozamokat tudja elérni. Ezzel kíméli a környezetet, és elkötelezettségéért készpénzt kap – ez kifizetődő beruházás.

Biztos és hosszú távú energiajövedelemről gondoskodunk Önnek – rendszerkimaradás nélküli hibamentes üzemeléshez:

  • A fényelektromos berendezés optimális méretezése a jövedelem-kívánalmakhoz és a hasznosítható tetőfelülethez igazodva
  • A legmagasabb minőségű fényelektromos modulok felhasználása
  • Igen stabil modulrendszerű tartószerkezet gyártása és szerelése

A LAMILUX már több mint 60 éve bevilágító rendszerek, pl. felülvilágító kupolák, sáv-felülvilágítók és üvegtető-szerkezetek gyártója. Profitáljon lapos tetős tapasztalatunkból – a tervezéstől kezdve a szerelésen át egészen a karbantartásig:

  • A bevilágító rendszerekbe integrált füst- és hőelvezető berendezések, ill. szellőzőablakok és a fényelektromos berendezések közötti távolságok szuperpontos felmérése. Ezáltal elkerüljük a modulok nem kívánt leárnyékolását nyitott szellőzőablakok esetén.
  • A lapos tetőn lévő fényelektromos berendezések elhelyezésének összehangolása a füst- és hőelvezető berendezések funkcionalitásaival –, hogy a jogszabályilag előírt, aerodinamikai füstelvezetési értékek betarthatók legyenek.
  • A modultartók statikai méretezése a legnagyobb állékonyság és rendszerstabilitás érdekében

Fényelektromosság projektmenedzser

Sebastian Kraus

+49 9283 595-1670