Impresszum


LAMILUX Heinrich Strunz Holding GmbH & Co. KG
Zehstraße 2
95111 Rehau
Telefon: +49 (0) 9283 / 595 0
Telefax: +49 (0) 9283 / 595 290
E-Mail: information@lamilux.de
Internet: www.lamilux.de

Képviseletre jogosult ügyvezetők: Dr. Alexander Strunz, Dr. Heinrich Strunz, Johanna Strunz

Cégbíróság: Hof
Cégjegyzékszám: HRA 106

Forgalmiadó-azonosítószám (közösségi adószám) a forgalmiadó-törvény 27.§ a) szerint: DE 132 946 965

Tartalmi felelősség a német Médiaállami Szerződés (MStV) § 18 bekezdés 2 alapján: Dr. Alexander Strunz, Dr. Heinrich Strunz, Johanna Strunz (cím mint fent)

Felelősségkizárás


Felelősség a tartalmakért

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy internetes megjelenésünk tartalmát a legnagyobb gondossággal készítettük. A közreadott információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért, ill. minőségéért azonban nem vállalunk szavatosságot. Kifejezetten fenntartjuk a jogot arra, hogy weboldalaink egyes részeit vagy teljes tartalmát bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsuk, kiegészítsük vagy töröljük.

Külső hivatkozások és linkek

Amennyiben ajánlatunkban külső weboldalakra vagy idegen tartalmakra történő hivatkozások vannak, ezzel kapcsolatosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezek kialakítására semmilyen befolyást nem tudunk gyakorolni. Kizárólag e tartalmak külső ajánlattevője felelős ezekért. Rendszeres ellenőrzést ugyan nem végzünk, de jogsértő vagy megbotránkoztató tartalmak tudomásunkra jutását követően azonnal gondoskodni fogunk a külső hivatkozások/linkek törléséről.

Szerzői jog/védjegyjog

Az általunk közzétett tartalmak a német szerzői és védjegyjog alá tartoznak. A beállított tartalmakra vonatkozóan minden jog megillet bennünket ill. licencadóinkat. Az ilyen tartalmak sokszorosítása vagy felhasználása csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Utalás az egyenlő elbánási megfelelőségre


Az ezen az internetoldalon használt hímnemű nyelvtani forma természetesen ugyanúgy a nőnemű formára is vonatkozik. A két nemi forma alkalmazását csupán a szöveg jobb olvashatósága érdekében mellőzzük.