Impresszum

LAMILUX Heinrich Strunz Holding GmbH & Co. KG
Zehstraße 2
95111 Rehau / Németország
Telefon: +49 9283 595 0
Telefax: +49 9283 595 290
E-mail: information@lamilux.de
Internet: www.lamilux.hu

Képviseletre jogosult ügyvezető : Dr. Heinrich Strunz (elnök), Alexander Strunz, Dr. Dorothee Strunz, Johanna Strunz

Cégbíróság: Hof
Cégjegyzékszám: HRA 106

Általános forgalmi adó azonosító a német ÁFA-törvény § 27. szerint: DE 132946965

A német 2. médiatörvény § 55. szerint a tartalomért felelős: Dr. Heinrich Strunz (elnök), Alexander Strunz, Dr. Dorothee Strunz, Johanna Strunz (Címet lásd fent)

Felelosség kizárása

Tartalmi felelosség

Internetes tartalmainkat a leheto legnagyobb gondossággal hoztuk létre. Ennek ellenére nem vállalunk garanciát közölt információk naprakészségére, helyességére, teljességére vagy minoségére. Kifejezetten fenntartjuk a jogot, hogy weboldalainkat elozetes bejelentés nélkül részben vagy egészében bármikor változtassuk, bovítsük vagy töröljük. 

Külso hivatkozások és linkek

Tájékoztatásul közöljük, hogy amennyiben oldalaink külso honlapokra vagy tartalmakra mutató hivatkozásokat tartalmaznak, ezek kialakítását nincs módunk befolyásolni. Ezen tartalmakért az adott külso szolgáltató tartozik felelosséggel. Ezen tartalmakat nem ellenorizzük rendszeresen, azonban jogsérto vagy visszatetszo tartalmak tudomásunkra jutása esetén haladéktalanul intézkedünk az adott külso hivatkozások/linkek törlésérol.

Szerzoi jog, védjegyjog

Az általunk kiadott tartalmak a német szerzoi és védjegyjog alá esnek. A közölt tartalmakkal kapcsolatos összes jog birtokosa a LAMILUX ill. a mindenkori licencbirtokos. Az ilyen tartalmak sokszorosításához vagy felhasznlásához minden esetben az elozetes hozzájárulásunkat kell kérni.

Megjegyzés az egyenlő bánásmód megfelelőséghez

A honlapon használt megszólítások természetesen hölgyekre és urakra is egyaránt vonatkoznak. Az egyszerűsített változatuk célja a jobb olvashatóság.