A LAMILUX Heinrich Strunz csoport

Az ötletgazdagság és a kreatív gondolkodás régóta hajtómotorja a LAMILUX Heinrich Strunz csoport vállalati fejlodésének. Tevékenységeinket az innovációs szellem, valamint a piacok és lehetoségek elorelátó felmérése határozza meg. A LAMILUX felülvilágító rendszerekkel és LAMILUX kompozitokkal foglalkozó üzletágaink középvállalatként az egész világon megoldásokat nyújtanak ügyfeleink számára.

Márkajelünk egyet jelent a magasszintu szakmai és piaci ismeretekkel, valamint a több mint 60 éves piaci és gyártói tapasztalatunkon alapuló széles termékportfolióval. Bármely méretu projektben partnerek vagyunk, az egyedi feladatokat rugalmasan, hatékonyan és hozzáértoen kezeljük.

Családi vezetés, nemzetközi jelenlét

Harmadik generációs családi vezetésu vállalatként elkötelezetten vállaljuk, hogy felelosen és professzionális módon végezzük a tevékenységeinket. Ez hosszútávú, elorelátó gondolkodást jelent, egészséges és mértéktartó növekedés mellett, bizalmon alapuló és átlátható kapcsolatokat az ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal és munkatársainkkal, illetve a természetes eroforrásainkkal való tudatos gazdálkodást.